Sudedamosios dalys
Pagrindas
8 rupių miltų sausainiai
40 g sviesto
40 g neskaldytų grikių
Rabarbarų kompotas
150 g rabarbarų
50 g braškių
95 g „Dansukker“ cukraus marmeladams
20 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
Braškinis sūrio pyragas
400 g braškių
190 g „Dansukker“ cukraus marmeladams
3 kiaušinių tryniai
30 g „Dansukker“ cukraus miltelių
40 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
300 g kreminio sūrio
300 ml plakamosios grietinėlės
Gaminimo eiga
Sausainius sumalkite ir sumaišykite su ištirpintu sviestu. Grikius kelias minutes pakepkite sausoje keptuvėje ir palikite atvėsti. Pagrindui skirtus produktus sumaišykite ir sukrėskite į apvalų arba stačiakampį, maždaug 18 cm skersmens kepimo indą. Masę gerai suspauskite. Įdėkite į šaldiklį 30 minučių.
Paruoškite rabarbarų kompotą. Rabarbarus ir braškes nuplaukite ir susmulkinkite gabaliukais. Visus produktus sudėkite į prikaistuvį ir pavirkite 4 minutes. Sutrinkite ir palikite atvėsti. Didžiąją dalį kompoto supilkite į maždaug 14 cm skersmens apvalų kepimo indą. Likusį kompotą išpilstykite į apvalias silikonines formeles – panaudosite pyragui papuošti. Palaikykite šaldiklyje maždaug 1 valandą.
Paruoškite braškinį sūrio pyragą. Braškes sutrinkite, suberkite cukrų uogienėms ir pavirkite apie 2 minutes. Palikite visiškai atvėsti.
Dubenyje išplakite kiaušinių trynius, cukrų ir sirupą. Sukrėskite kreminį sūrį ir išplakite iki vientisos masės. Įmaišykite visiškai atvėsusią braškių tyrę. Atskirame dubenyje išplakite grietinėlę ir atsargiai įmaišykite į kiaušinių mišinį.
Iš šaldiklio išimkite pagrindą ir kompotą. Pagrindą perkelkite į apvalų arba stačiakampį 20 cm skersmens kepimo indą aukštais kraštais, išklotą maistine plėvele. Ant pagrindo uždėkite sustingusį kompotą.
Tada sukrėskite didžiąją dalį braškinio sūrio kremo, išlyginkite paviršių. Likusį sūrio kremą sukrėskite į apvalias silikonines formeles – panaudosite pyragui papuošti. Palaikykite šaldiklyje maždaug 4 valandas.
Išimkite pyragą iš indo. Papuoškite jį formelėse sušaldytu kompotu ir sūrio kremu bei braškėmis. Prieš patiekdami palaukite 15–20 minučių.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.