Braškių gėlės

8 vienetai

Įvertinimas (3 vnt)

Įvertinkite receptą

Sudedamosios dalys

Biskvitui
3 kiaušiniai
200 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
120 g kvietinių miltų
7,5 g kepimo miltelių
30 ml virinto vandens

Glajui
200 g tepamojo, natūralaus skonio varškės sūrio „Philadelphia“
25 g „Dansukker“ cukraus miltelių
20 g vanilinio cukraus

Džemui
100 g trintų braškių (arba kitų uogų)
100 g „Dansukker“ cukraus uogienėms

Papuošimui
Morengų
Braškų
Aviečių

Gaminimo eiga

Išsukite kiaušinius su cukrumi iki purios masės. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir atsargiai įmaišykite į kiaušinių masę kartu su vandeniu. Kepkite įkaitintos iki 250 °C temperatūros orkaitės centrinėje dalyje maždaug 5 minutes. Išverskite ant cukrumi apibarstyto kepimo popieriaus lapo.

Sausainių formele arba stikline išpjaukite 24 apskritimus. Sumaišykite glajui skirtus produktus. Glajumi aptepkite 8 apskritimus. Puode sumaišykite cukrų uogienėms su braškėmis ir pavirinkite 3 minutes. Palikite atvėsti. Uogiene aptepkite 8 apskritimus.

Sausainių apskritimus sudėkite vieną ant kito. Apskritimas su uogiene turėtų būti viduryje, o neapteptas apskritimas - viršuje. Glajumi aptepkite sausainių kraštus ir apvoliokite trintų morengų masėje. Sudėkite į desertinę lėkštę. Ant kiekvieno sausainio viršaus gėlės forma išdėliokite braškių skilteles. Į kiekvienos gėlės vidurį įdėkite po avietę.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Šokoladinis pyragas su itališku morengu

Kepiniai

Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šventės

Šventės

Čia rasite naminių klasikinių įvairioms metų šventėms tinkamų patiekalų receptų. 

Produktų asortimentas

Produktų asortimentas

Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba

Tvarus auginimas ir gamyba

Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.