Sudedamosios dalys
Biskvitui
3 kiaušiniai
200 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
120 g kvietinių miltų
7,5 g kepimo miltelių
30 ml virinto vandens
Glajui
200 g tepamojo, natūralaus skonio varškės sūrio „Philadelphia“
25 g „Dansukker“ cukraus miltelių
20 g vanilinio cukraus
Džemui
100 g trintų braškių (arba kitų uogų)
100 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
Papuošimui
Morengų
Braškų
Aviečių
Gaminimo eiga
Išsukite kiaušinius su cukrumi iki purios masės. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir atsargiai įmaišykite į kiaušinių masę kartu su vandeniu. Kepkite įkaitintos iki 250 °C temperatūros orkaitės centrinėje dalyje maždaug 5 minutes. Išverskite ant cukrumi apibarstyto kepimo popieriaus lapo.
Sausainių formele arba stikline išpjaukite 24 apskritimus. Sumaišykite glajui skirtus produktus. Glajumi aptepkite 8 apskritimus. Puode sumaišykite cukrų uogienėms su braškėmis ir pavirinkite 3 minutes. Palikite atvėsti. Uogiene aptepkite 8 apskritimus.
Sausainių apskritimus sudėkite vieną ant kito. Apskritimas su uogiene turėtų būti viduryje, o neapteptas apskritimas - viršuje. Glajumi aptepkite sausainių kraštus ir apvoliokite trintų morengų masėje. Sudėkite į desertinę lėkštę. Ant kiekvieno sausainio viršaus gėlės forma išdėliokite braškių skilteles. Į kiekvienos gėlės vidurį įdėkite po avietę.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.