Sudedamosios dalys
Pagrindui
200 g morkų
200 g migdolų
1 citrina
4 kiaušiniai
žiupsnelis druskos
150 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
175 ml miltų
2 šaukštai sviesto arba margarino
Kremui
200 g grietinėlės
50 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
Papuošimui
Braškių
Gaminimo eiga
Nulupkite ir sutarkuokite morkas. Sumalkite arba sutarkuokite migdolus. Nuplaukite citriną ir sutarkuokite jos žievelę. Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų. Į išplaktus kiaušinio trynius su druska ir cukrumi suberkite miltus ir susmulkintus migdolus. Išmaišykite. Supilkite tarkuotas morkas, išplaktus kiaušinio baltymus. Išmaišykite. Gautą masę supilkite į išteptą sviestu arba margarinu kepimo formelę (maždaug 24 cm skersmens). Kepkite 175 °C temperatūroje apie 35 minutes. Atvėsinkite. Sumaišykite kremo ingredientus. Ištepkite pyragą. Pyrago viršų dekoruokite nuplautomis braškėmis.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Advento kepiniai
Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.