Sudedamosios dalys
Pagrindui
200 g morkų
200 g migdolų
1 citrina
4 kiaušiniai
žiupsnelis druskos
150 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
175 ml miltų
2 šaukštai sviesto arba margarino
Kremui
200 g grietinėlės
50 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
Papuošimui
Braškių
Gaminimo eiga
Nulupkite ir sutarkuokite morkas. Sumalkite arba sutarkuokite migdolus. Nuplaukite citriną ir sutarkuokite jos žievelę. Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų. Į išplaktus kiaušinio trynius su druska ir cukrumi suberkite miltus ir susmulkintus migdolus. Išmaišykite. Supilkite tarkuotas morkas, išplaktus kiaušinio baltymus. Išmaišykite. Gautą masę supilkite į išteptą sviestu arba margarinu kepimo formelę (maždaug 24 cm skersmens). Kepkite 175 °C temperatūroje apie 35 minutes. Atvėsinkite. Sumaišykite kremo ingredientus. Ištepkite pyragą. Pyrago viršų dekoruokite nuplautomis braškėmis.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.