Sudedamosios dalys
1 kg (2 litrai) braškių
300 ml obuolių sidro
1 kg „Dansukker“ cukraus uogienėms
1–2 valgomieji šaukštai džiovintų levandų žiedų
Gaminimo eiga
Braškes nuplaukite ir supjaustykite gabalėliais. Į jas supilkite sidrą ir neuždengtame puode masę virkite 5–6 minutes. Suberkite levandų žiedus ir cukrų, maišydami dar pavirkite 3–4 minutes. Puodą nukelkite nuo viryklės ir nugraibykite putas. Išpilstykite į šiltus, gerai išplautus stiklainius. Uždarykite. Laikykite šaltai.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Advento kepiniai
Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.