Bruknės su konjaku

Suaugusiųjų desertas – bruknės su konjaku. Dar gardesnės bruknės su šlakeliu konjako... Tikrai pateks į mėgstamiausiųjų sąrašą.

2 stiklainėliai

25 min.

Įvertinimas (15 vnt)

Sudedamosios dalys

1 kg bruknių (maždaug 2 litrai)
400 ml vandens
1 cinamono lazdelė
1 kg „Dansukker“ cukraus uogienėms
100 ml konjako

Gaminimo eiga

Į prikaistuvį suberkite bruknes, supilkite vandenį, įdėkite cinamono lazdelę. Uždenkite ir ant lėtos ugnies pavirkite 5 minutes.

Suberkite cukrų uogienėms ir virkite dar 2–3 minutes. Nuimkite nuo ugnies ir įmaišykite konjaką. Maišykite, kol atvės. Uogos negali iškilti į paviršių.

Išpilstykite į karštus, visiškai švarius stiklainiukus. Laikykite vėsioje vietoje.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Meduolinis šiltnamis

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdinis pyragas su apelsinais ir migdolais

Advento kepiniai

Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.

Citrinų ir imbiero uogienė

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Pasakų šokoladinis tortas

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Žiemos pasaka

Kalėdiniai gėrimai

Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.