Sudedamosios dalys
250 g bruknių
2 kiaušinių tryniai
140 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
2 žiupsneliai meduolių prieskonių
25 g sviesto (kambario temperatūros)
Gaminimo eiga
Bruknes nuspauskite per tankų sietelį. Išplakite kiaušinių trynius ir atsargiai įmaišykite į bruknių masę. Mišinį nuspauskite per tankų sietelį ir supilkite į prikaistuvį storu dugnu.
Suberkite cukrų uogienėms ir meduolių prieskonius. Maišydami pakaitinkite 2–3 min.
Prikaistuvį nuimkite nuo ugnies ir įmaišykite sviestą. Prikaistuvį įdėkite į šalto vandens dubenį ir mišinį plakite elektriniu plaktuvu tol, kol bruknių kremas atvės.
Supilkite į švarų stiklainiuką. Laikykite šaldytuve.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Advento kepiniai
Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.