Sudedamosios dalys
Aviečių uogienė
200 g aviečių
100 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
Budapešto vyniotinis
5 kiaušinių baltymai
250 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
150 g lazdynų riešutų
60 g miltų
3 šaukšteliai kakavos miltelių
Papuošimui
300 ml plakamosios grietinėlės
2 persikai
50 g juodojo šokolado
Šviežių aviečių
Gaminimo eiga
1. Iš vakaro paruoškite aviečių uogienę. Avietes nuplaukite ir 3–4 minutes virkite prikaistuvyje kartu su cukrumi uogienėms. Nukelkite prikaistuvį nuo ugnies ir nugriebkite putas. Supilkite į švarų stiklainiuką. Uždarykite. Laikykite šaldytuve.
2. Dubenyje iki standumo išplakite kiaušinių baltymus. Toliau maišydami pamažu suberkite cukrų „Panevėžio Plius“.
3. Gerai susmulkinkite riešutus. Dubenyje sumaišykite juos su miltais ir kakava. Riešutų mišinį atsargiai įmaišykite į standžiai išplaktus kiaušinių baltymus.
4. Juostiniu konditerinio švirkšto antgaliu išspauskite vyniotinio tešlą ant kepimo popieriumi ištiestos skardos. Kepkite vidurinėje orkaitės dalyje maždaug 20 minučių 175 °C temperatūroje.
5. Kepinį apverskite ant kepimo popieriaus lakšto ir palikite atvėsti (apačia į viršų). Atsargiai nuimkite kepimo popierių. Ant pagrindo tolygiai paskirstykite aviečių uogienę.
6. Iki purumo išplaktą grietinėlę paskirstykite ant uogienės sluoksnio. Nuplovę ir išėmę kauliukus, smulkiais gabalėliais supjaustykite persikus. Persikų gabalėlius sudėkite ant plaktos grietinėlės sluoksnio. Kepinį susukite į vyniotinį.
7. Vyniotinį papuoškite garuose ištirpintu šokoladu ir šviežiomis avietėmis.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.