Sudedamosios dalys
500 g burokėlių
250 ml vandens
1 granatas
20 g „Dansukker“ ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“
Gaminimo eiga
Burokėlius užpilkite vandeniu, kad visiškai apsemtų, ir pavirkite apie 10 minučių. Galima įsigyti ir jau išvirtų burokėlių.
Burokėlius nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Užpilkite 250 ml vandens, suberkite granato sėklas ir pavirkite dar 10 minučių. Sutrinkite ir palikite atvėsti iki maždaug 45 °C temperatūros.
Suberkite cukrų ir maišykite, kol cukrus ištirps. Uždenkite ir palaikykite kambario temperatūroje per naktį arba ne trumpiau kaip 6 valandas.
Pakaitinkite, bet neleiskite užvirti, ir nukoškite. Jeigu norite, kad gėrimas būtų skaidrus, nukoškite per tankią marlę.
Gėrimą bus galima vartoti ilgiau, jei nukoštą pavirsite dar 3 minutes. Supilkite į karštą, visiškai švarų butelį ir sandariai užsukite. Laikykite šaldytuve.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Advento kepiniai
Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.