Sudedamosios dalys
500 g burokėlių
150 g nuluptų ir kubeliais supjaustytų obuolių
1 kubeliais supjaustyto raudonojo svogūno
½ smulkiai supjaustytos raudonos aitriosios paprikos
1 tarkuoto česnako
50 ml „Dansukker“ auksaspalvio sirupo
50 ml tamsaus balzaminio acto
50 ml Dižono garstyčių
2 g druskos
1 g maltų baltųjų pipirų
25 ml aliejaus
Gaminimo eiga
Burokėlius virkite truputį pasūdytame vandenyje 45 minutes. Nuplaukite šaltu vandeniu. Nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Į prikaistuvyje įkaitintą aliejų sudėkite obuolių ir svogūno gabaliukus ir truputį apkepkite. Sudėkite visus produktus (išskyrus burokėlius ir garstyčias) ir ant silpnos ugnies kepkite 5 minutes. Sudėkite burokėlius ir garstyčias, troškinkite iki virimo. Leiskite ataušti. Laikykite šaldytuve.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Advento kepiniai
Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.