Sudedamosios dalys
15 vidutinio dydžio arba 30 mažų agurkų
1 svogūnas
2 raudonosios aitriosios paprikos
10 česnako skiltelių
Marinatui
500 ml vandens
200 ml gryno acto (24%) arba 200 ml spirituoto acto (12%)
250 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
60 g druskos
1 krienas
Gaminimo eiga
Kruopščiai nuplaukite agurkus. Nulupkite svogūną. Perpjaukite pusiau ir supjaustykite griežinėliais. Aitriąją papriką nuplaukite, perpjaukite išilgai ir išimkite sėklytes. Nulupkite česnaką. Į šiltus sterilius stiklainius sluoksniais dėkite agurkus, svogūnus, česnakus ir aitriąją papriką. Puode sumaišykite ir užvirinkite marinatui skirtus produktus. Atvėsusius užpilkite ant agurkų. Į kiekvieną stiklainį įdėkite po du gabalėlius krienų. Sandariai uždarykite. Prieš pateikiant 4 savaites laikykite šaltai.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Advento kepiniai
Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.