Sudedamosios dalys
2 puodeliai vandens
2 šaukštai arbatos (pvz., „Earl grey”)
1/2 šaukštelio grūsto kardamono
1/2 šaukštelio grūsto imbiero
4 gvazdikėliai
2 puodeliai pieno
10 gabalėlių „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
Cinamono
Gaminimo eiga
Puode verdamas vanduo, cukranendrių cukrus ir arbata su prieskoniais. Į mišinį įpilamas pienas. Arbata verda 2 min. Ant silpnos ugnies. Išvirtas gėrimas nukošiamas ir išpilstomas į stiklines. Užbarstoma cinamono papuošimui.
Šią indišką arbatą galima gerti ir šaltą.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.