Sudedamosios dalys
100 g sviesto (kambario temperatūros)
250 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
1 šaukštelis vanilinio cukraus
100 ml neutralaus skonio aliejaus
1 nubrauktas šaukštelis kepimo miltelių
240 g miltų
1 citrinos tarkuota žievelė
3 šaukšteliai aguonų sėklų
Gaminimo eiga
1. Sviestą sumaišykite su cukrumi „Panevėžio Plius“ ir vaniliniu cukrumi. Pamažu supilkite aliejų.
2. Kepimo miltelius sumaišykite su žiupsneliu miltų ir įmaišykite į likusį mišinį. Suberkite likusius miltus ir minkykite, kol tešloje neliks gumulėlių.
3. Suberkite tarkuotas citrinų žieveles ir aguonų sėklas. Gerai išmaišykite.
4. Tešlą padalykite į dvi dalis ir iškočiokite dvi juostas. Juostas supjaustykite į 50 dalių, kiekvieną jų susukite į mažytę bandelę. Bandeles sudėkite ant kepimo popieriaus. Rankomis bandeles suplokite.
5. Kepkite vidurinėje orkaitės dalyje 20 minučių 150 °C temperatūroje.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.