Sudedamosios dalys
500 g citrinų (ekologiškų)
250 g vandens
20 g „Dansukker“ ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“
1/2 puodelio melisų lapelių
Gaminimo eiga
Į prikaistuvį išspauskite citrinų sultis, sudėkite išspaustas citrinas, supilkite vandenį ir pavirkite 10 minučių. Palikite atvėsti iki maždaug 45 °C temperatūros.
Suberkite cukrų, sudėkite pusę melisų lapelių ir maišykite, kol cukrus ištirps. Uždenkite ir palaikykite kambario temperatūroje per naktį arba ne trumpiau kaip 6 valandas.
Pakaitinkite, bet neleiskite užvirti, ir nukoškite. Jeigu norite, kad gėrimas būtų skaidrus, nukoškite per tankią marlę.
Gėrimą bus galima vartoti ilgiau, jei nukoštą pavirsite dar 3 minutes. Supilkite į karštą, švarų butelį. Sudėkite likusius melisų lapelius ir sandariai užsukite. Laikykite šaldytuve.
Patarimas: gėrimą galite skiesti gazuotu vandeniu.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.