Sudedamosios dalys
Pagrindas
300 g migdolų masė
3 kiaušiniai
Įdarui
4 želatinos lapeliai
3 kiaušiniai, atskyrus baltymus nuo trynių
150 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
200 ml plaktos grietinėlės
2 mažos citrinos
100 ml varškės
Papuošti
2 kiviai
Gaminimo eiga
Nustatykite orkaitėje 175 °C temperatūrą.
Sumalkite migdolus ir įmaišykite kiaušinius. Sudėkite masę į suteptą formą (apie 25 cm) su nuimamais kraštais. Kepkite orkaitės viduryje apie 20 minučių. Palikite atvėsti.
Pamerkite želatinos lapelius šaltame vandenyje.
Iki tirštumo suplakite kiaušinių trynius su cukraus milteliais. Suplakite baltymus iki tirštų putų. Iki tirštumo suplakite grietinėlę. Nuplaukite citrinas. Nulupkite žievelę ir išspauskite sultis. Išspauskite želatinos lapelius ir pašildykite juos puode su citrinų sultimis. Palikite kiek atvėsti.
Maišydami įpilkite sultis su želatina į kiaušinių trynių mišinį. Įmaišykite citrinų žieveles ir varškę. Tada įmaišykite grietinėlę, o pabaigai – baltymus. Supilkite mišinį į formą ir palikite šaltoje vietoje mažiausiai 3 valandoms prieš patiekdami. Citrinų putėsių tortą papuoškite nuluptais ir griežinėliais supjaustytais kiviais. (Kivius galima pakeisti kitais vaisiais pagal metų laiką.)
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.