Sudedamosios dalys
2-3 citrusiniai vaisiai
280 g "Dansukker Šviesaus" sirupo
4 kiaušiniai
210 g "Panevėžio +" cukraus
150 g sviesto
150 g paprastų miltų
75 g maltų migdolų
7 g kepimo miltelių
3 g vanilinio cukraus
Gaminimo eiga
Kruopščiai nulupkite citrusinius vaisius. Supjaustykite maždaug 0,5 cm storio griežinėliais. Supilkite sirupą į puodą ir sudėkite skilteles. Virkite apie 10 minučių. Palikite šiek tiek atvėsti.
22 cm skersmens spyruoklinę kepimo formą išklokite kepimo popieriumi.
Orkaitę įkaitinkite iki 175 °C temperatūros.
Kiaušinius ir cukrų plakite iki purumo. Ištirpinkite sviestą ir įmaišykite jį į kiaušinių masę. Sumaišykite miltus, maltus migdolus, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų ir atsargiai įmaišykite į kiaušinių masę.
Citrusinių vaisių skilteles tolygiai paskirstykite ant kepimo formos dugno. Sirupą pasilikite patiekimui.
Supilkite pyrago masę ant citrusinių vaisių griežinėlių. Kepkite apatinėje orkaitės dalyje 40-45 minutes.
Prieš apverčiant pyragą ant lėkštės, leiskite jam kelias minutes pailsėti. Atsargiai nulupkite kepimo popierių ir palikite pyragą atvėsti. Prieš patiekiant pyragą apipilkite šaukštu sirupo.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.