Sudedamosios dalys
100 g sviesto arba margarino
50 ml cukraus
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
3 valgomieji šaukštai kakavos
250 ml avižinių dribsnių
Papuošimui
Smulkaus cukraus arba kokoso drožlių
Gaminimo eiga
Gerai išmaišykite maistinius riebalus ir cukraus miltelius. Įberkite kakavos ir vanilinio cukraus ir išmaišykite.
Supilkite avižinius dribsnius ir gerai išmaišykite.
Padarykite rutuliukus ir apvoliokite juos smulkiajame cukruje arba kokoso drožlėse.
Laikoma šaldytuve.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.