Sudedamosios dalys
85 g "Panevėžio +" cukraus
100 ml plaktos grietinėlės
180 g "Dansukker Šviesaus" sirupo
30 g "Dansukker Šviesaus Muscovado" cukraus
Papuošimas
Apie 250 g pieniško šokolado
Ledinukų lazdelių
Juodojo šokolado užlašinti
Gaminimo eiga
Ant kepimo skardos arba plokščio padėklo, kuris tilptų į šaldytuvą, padėkite kepimo popieriaus lapą.
Sudėkite visus ingredientus į sunkią keptuvę. Karamelę maišydami kaitinkite iki 124 °C temperatūros. Palikite šiek tiek atvėsti ir išpilkite mišinį ant kepimo popieriaus. Į kiekvieną šaukštą įdėkite po lazdelę. Palikite atvėsti šaldytuve.
Pienišką šokoladą ištirpinkite dubenėlyje virš puodo su vandeniu ir supilkite į puodelį ar stiklinę. Panardinkite karamelinius ledinukus į šokoladą. Dėkite ledinukus į šaldytuvą, kol sustings. Ištirpinkite juodąjį šokoladą ir juo apipilkite ledinukus.
Laikykite šaldytuve.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.