Sudedamosios dalys
85 g "Panevėžio +" cukraus
100 ml plaktos grietinėlės
180 g "Dansukker Šviesaus" sirupo
30 g "Dansukker Šviesaus Muscovado" cukraus
Papuošimas
Apie 250 g pieniško šokolado
Ledinukų lazdelių
Juodojo šokolado užlašinti
Gaminimo eiga
Ant kepimo skardos arba plokščio padėklo, kuris tilptų į šaldytuvą, padėkite kepimo popieriaus lapą.
Sudėkite visus ingredientus į sunkią keptuvę. Karamelę maišydami kaitinkite iki 124 °C temperatūros. Palikite šiek tiek atvėsti ir išpilkite mišinį ant kepimo popieriaus. Į kiekvieną šaukštą įdėkite po lazdelę. Palikite atvėsti šaldytuve.
Pienišką šokoladą ištirpinkite dubenėlyje virš puodo su vandeniu ir supilkite į puodelį ar stiklinę. Panardinkite karamelinius ledinukus į šokoladą. Dėkite ledinukus į šaldytuvą, kol sustings. Ištirpinkite juodąjį šokoladą ir juo apipilkite ledinukus.
Laikykite šaldytuve.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Pyragai vasaros progoms ir šventėms
Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!
Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.