Duona su Parmezano sūriu ir raudonėliais

Įvertinimas (1 vnt)

Įvertinkite receptą

Sudedamosios dalys

50 g mielių saldžiai tešlai
300 ml drungno pieno
100 g ištirpinto arba skysto margarino
800 g kvietinių miltų
1 arbatinis šaukštelis druskos
3 valgomieji šaukštai rudojo cukraus
100 g tarkuoto „Parmezano“ sūrio
1 valgomasis šaukštas raudonėlių

Gaminimo eiga

Duonai aptepti naudojamas ištirpintas arba skystas margarinas.

Sudėkite mieles į indą ir ištrinkite. Supilkite pieną, margariną, suberkite druską bei cukrų ir maišykite, kol mielės ištirps.

Suberkite miltus ir raudonėlius, įdėkite 2/3 sūrio ir viską išmaišykite (maišykite tol, kol tešla pasidarys minkšta). Tešlą uždenkite rankšluosčiu ir palikite 20-30 min. kilti.

Išverskite tešlą ant miltais pabarstyto stalo, gerai išminkykite ir supjaustykite į 20 gabalėlių.

Kiekvieną tešlos gabalėlį suformuokite kaip pailgą bandelę. 14 bandelių (po dvi) sudėkite į riebalais išteptą pailgą kepimo formelę ir aptepkite margarinu. Tada ant viršaus į tarpus sudėkite likusias bandeles ir aptepkite margarinu. Užberkite likusį „Parmezano“ sūrį. Po to tešlą uždenkite rankšluosčiu ir palikite 20-30 min. kilti.

Nustatykite 180° temperatūrą ir maždaug 40 min. kepkite apatinėje orkaitės dalyje. Iškepusią duoną 5 min. palikite aušti formelėje, po to padėkite ant grotelių, uždenkite rankšluosčiu, kad atvėstų.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Šokoladinis pyragas su itališku morengu

Kepiniai

Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šventės

Šventės

Čia rasite naminių klasikinių įvairioms metų šventėms tinkamų patiekalų receptų. 

Produktų asortimentas

Produktų asortimentas

Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba

Tvarus auginimas ir gamyba

Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.