Sudedamosios dalys
50 g mielių
1200 ml drungno vandens
300 g „Dansukker“ cukraus „Farino“
1 valg. šaukšt. druskos
150 ml grikių dribsnių
900 ml sijotų rugių miltų
apie 1600 ml kvietinių miltų
Gaminimo eiga
Susmulkinkite mieles dideliame inde. Įpilkite vandenį ir maišykite, kol mielės ištirps. Sudėkite cukrų „Fariną“, druską ir grikių dribsnius. Tada po truputį įmaišykite sijotus ruginius miltus, tada kvietinius miltus, kol tešla atšoks nuo indo kraštų. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite kilti 20 minučių. Padėkite tešlą ant miltais pabarstyto stalo ir minkykite, kol bus elastinga. Padalykite tešlą į keturias vienodo storio dalis ir suformuokite iš jų pailgus kepalus. Sudėkite kepalus į skardą, išklotą kepimo popieriumi. Iš kepimo popieriaus iškirpkite juosteles ir padėkite jas tarp kepalų, kad šie nesuliptų. Palikite kilti 20–30 minučių. Kepkite apatinėje orkaitės dalyje 200 °C temperatūroje apie 40 minučių.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.