Sudedamosios dalys
250 g kambario temperatūros sviesto
95 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
1,5 šaukštelio vanilinio cukraus
270 g paprastų miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Figų marmeladas
Gaminimo eiga
Plakite sviestą, nerafinuotą cukranendrių cukrų ir vanilinį cukrų, kol pasidarys šviesi ir puri masė.
Dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską. Atsargiai supilkite į sviesto, nerafinuoto cukranendrių cukraus ir vanilinio cukraus mišinį.
Mišinį supilkite į 20 nedidelių keksiukų formelių ir mišinio viduryje miltuotu pirštu įspauskite nedidelę duobutę.
Duobutę pripilkite figų marmeladu.
Kepkite ant apatinės orkaitės lentynėlės 14–16 min. 200 °C įkaitintoje orkaitėje, kol keksiukai lengvai paruduos. Keksiukus ištraukite iš orkaitės ir leiskite atvėsti.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.