Sudedamosios dalys
25 g mielių
400 ml vandens
50 g alyvuogių aliejaus
60 g „Dansukker“ auksaspalvio sirupo
480–510 g miltų
2 g druskos
Papuošimas
1 kriaušė
2 figos
2 rozmarino šakelės
alyvuogių aliejaus
„Dansukker“ šviesiojo sirupo
druskos dribsnių
Gaminimo eiga
Į dubenį susmulkinkite mieles, įpilkite vandens ir maišykite, kol ištirps. Supilkite aliejų ir sirupą, suberkite beveik visus miltus. Maždaug 5 minutes minkykite tešlą.
Įberkite druskos. Prireikus įberkite dar miltų ir tešlą minkykite dar 5 minutes. Tešla turi būti skystoka.
Maždaug 25 cm pločio ir 30 cm ilgio kepimo indą ištepkite alyvuogių aliejumi. Sudėkite tešlą. Viršų patepkite aliejumi ir lengvai įspauskite rankomis. Uždenkite maistine plėvele ir palikite 1,5–2 valandoms. Kuo ilgiau kildysite tešlą, tuo puresnė ir gardesnė bus fokačija.
Nustatę ventiliatoriaus režimą, įkaitinkite orkaitę iki 175 °C temperatūros.
Riekelėmis supjaustykite kriaušę. Figas perpjaukite perpus. Aliejumi pasitepkite pirštus ir kepale įspauskite įdubimus. Papuoškite kriaušėmis, figomis ir rozmarinais. Pašlakstykite alyvuogių aliejumi ir sirupu, pabarstykite druskos dribsniais.
Kepkite apatinėje orkaitės dalyje 20–25 minutes.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.