Gaivus vasariškas punšas su braškių arba aviečių sirupu

Apie 10 stiklinių

Įvertinimas (8 vnt)

Sudedamosios dalys

1 citrina
2 žaliosios citrinos
2 nektarinai
ledo
200 ml šviežių aviečių
100 ml šviežių gervuogių
200 ml braškių
2 l vaisių skonio gazuoto gėrimo
100 ml braškių arba aviečių sirupo

Braškių arba aviečių sirupui
500 g braškių arba aviečių
100 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
50 ml „Dansukker“ auksaspalvio sirupo

Gaminimo eiga

Pradėkite nuo braškių (aviečių) sirupo: braškes (avietes) su cukrumi kaitinkite iki užvirimo, tada dar pavirkite 5–10 min. Nukoškite per smulkų koštuvą. Sumaišykite su auksaspalviu sirupu. Supilstykite į sterilizuotus butelius. Laikykite vėsioje vietoje.

Pradėkite ruošti punšą: skiltelėmis supjaustykite citriną, žaliąsias citrinas ir nektarinus. Į dubenį sudėkite ledą, vaisius ir uogas. Viską užpilkite vaisiniu gazuotu gėrimu ir braškių (aviečių) sirupu.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Vasariškas tortas

Pyragai vasaros progoms ir šventėms

Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!

Rabarbarų pyragas

Rabarbarų gaminiai

Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šeivamedžių kokteilis ir Rabarbarų kokteilis

Gaivieji vasaros gėrimai

Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Blondies pyragaičiai su agrastų marmeladu

Kepiniai skardoje

Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.