Sudedamosios dalys
1 citrina
2 žaliosios citrinos
2 nektarinai
ledo
200 ml šviežių aviečių
100 ml šviežių gervuogių
200 ml braškių
2 l vaisių skonio gazuoto gėrimo
100 ml braškių arba aviečių sirupo
Braškių arba aviečių sirupui
500 g braškių arba aviečių
100 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
50 ml „Dansukker“ auksaspalvio sirupo
Gaminimo eiga
Pradėkite nuo braškių (aviečių) sirupo: braškes (avietes) su cukrumi kaitinkite iki užvirimo, tada dar pavirkite 5–10 min. Nukoškite per smulkų koštuvą. Sumaišykite su auksaspalviu sirupu. Supilstykite į sterilizuotus butelius. Laikykite vėsioje vietoje.
Pradėkite ruošti punšą: skiltelėmis supjaustykite citriną, žaliąsias citrinas ir nektarinus. Į dubenį sudėkite ledą, vaisius ir uogas. Viską užpilkite vaisiniu gazuotu gėrimu ir braškių (aviečių) sirupu.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.