Sudedamosios dalys
375 ml miltų
50 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
2 šaukštai vanilinio cukraus
150 g kambario temperatūros sviesto arba margarino
Įdarui
300 ml plakamosios grietinėlės
175 g sviesto arba margarino
200 ml „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
50 ml „Dansukker“ auksaspalvio sirupo
1 šaukštas apelsinų sulčių koncentrato
Papuošimui
200 g apelsinų skonio šokolado
Gaminimo eiga
Iš visų sudedamųjų dalių suminkykite tešlą. Įklokite ją į lengvai riebalais pateptą kepimo skardą. Kepkite apie 20 minučių vidurinėje orkaitės lentynėlėje 175 ℃ temperatūroje.
Nulupkite apelsiną ir gerai sutarkuokite žievelę. Visas sudedamąsias įdaro dalis sudėkite į prikaistuvį ir 20 min. virkite ant lėtos ugnies. Paskirstykite karamelę ant tešlos pagrindo. Padėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.
Virš indo su karštu vandeniu ištirpinkite šokoladą. Paskirstykite šokoladą ant karamelės mišinio. Laikykite vėsioje vietoje. Prieš patiekdami supjaustykite kvadratėliais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.