Sudedamosios dalys
Sirupo receptas
150 g braškių
300 ml balzaminio acto arba raudonojo vyno acto
270 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
Gaminimo eiga
Nuplaukite ir supjaustykite braškes. Sudėkite į švarų sandariai uždaromą stiklainėlį.
Actą pakaitinkite prikaistuvyje. Neleiskite užvirti. Pakaitintu actu užpilkite braškes. Indą sandariai uždarykite. Palaikykite šaldytuve ne trumpiau kaip 2 dienas.
Actą porą kartų perkoškite per smulkų sietelį, kad skystis būtų visiškai skaidrus. Tada užvirkite su nerafinuotu cukranendrių cukrumi. Maišykite, kol cukrus visiškai ištirps. Supilkite į švarų stiklainėlį. Sandariai uždarykite. Laikykite šaldytuve.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.