Sudedamosios dalys
Sirupo receptas
150 g braškių
300 ml balzaminio acto arba raudonojo vyno acto
270 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
Gaminimo eiga
Nuplaukite ir supjaustykite braškes. Sudėkite į švarų sandariai uždaromą stiklainėlį.
Actą pakaitinkite prikaistuvyje. Neleiskite užvirti. Pakaitintu actu užpilkite braškes. Indą sandariai uždarykite. Palaikykite šaldytuve ne trumpiau kaip 2 dienas.
Actą porą kartų perkoškite per smulkų sietelį, kad skystis būtų visiškai skaidrus. Tada užvirkite su nerafinuotu cukranendrių cukrumi. Maišykite, kol cukrus visiškai ištirps. Supilkite į švarų stiklainėlį. Sandariai uždarykite. Laikykite šaldytuve.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Advento kepiniai
Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.