Sudedamosios dalys
braškių, aviečių, gervuogių
5 šaukštai sirupo
1 citrina
1 žalioji citrina
1 ryšelis mėtų
750 ml putojančio vyno (tiks ir nealkoholinis)
500 ml gazuoto vandens
„Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus pagal skonį
Gaminimo eiga
Uogas ir vaisius nuplaukite ir supjaustykite mažais gabalėliais. Sudėkite į ąsotį ir užpilkite sirupu. Įdėkite mėtų ir užpilkite putojančiu vynu bei gazuotu vandeniu. Galiausiai įberkite nerafinuoto cukranendrių cukraus pagal skonį ir išmaišykite.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Advento kepiniai
Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.