Gazuotas rabarbarų gėrimas

Naminis gazuotas gėrimas su švediškos vasaros skoniu. Tikra prabanga!

2 buteliukai

30 min. + 2 savaitės

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

1 kg rabarbarų
1 citrina, geriausia – ekologiška
500 g „Panevėžio +“ cukrus
3 l vandens
45 g obuolių sidro acto

Gaminimo eiga

Rabarbarus nuplaukite ir supjaustykite mažais gabalėliais. Citrinas nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais. Sudėkite jas į didelį dubenį.

Į dubenį supilkite cukrų, vandenį ir obuolių actą ir maišykite, kol cukrus ištirps. Supilkite mišinį ant rabarbarų ir citrinų.

Palikite patalpoje 3 dienas. Uždenkite rankšluosčiu ir dangčiu. Pamaišykite bent kartą per dieną.

Perkoškite ir supilkite į šiltus, sterilizuotus stiklinius butelius. Užsukite butelius dangteliais ir palikite 1–2 dienas kambario temperatūroje, kol rabarbarų limonadas taps gazuotas. Nelaikykite butelių per šiltoje vietoje, nes gali atsirasti pelėsis. Tada bent savaitę laikykite butelius šaldytuve.

Gaminant rabarbarų limonadą svarbu laikytis higienos.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kalėdų kepiniai su meile

Kalėdų kepiniai su meile

Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.

Meduolinis šiltnamis

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Šokoladinių sausainių paruoštukas stiklainėlyje

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Pasakų šokoladinis tortas

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Žiemos pasaka

Kalėdiniai gėrimai

Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.