Sudedamosios dalys
1 kg rabarbarų
1 citrina, geriausia – ekologiška
500 g „Panevėžio +“ cukrus
3 l vandens
45 g obuolių sidro acto
Gaminimo eiga
Rabarbarus nuplaukite ir supjaustykite mažais gabalėliais. Citrinas nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais. Sudėkite jas į didelį dubenį.
Į dubenį supilkite cukrų, vandenį ir obuolių actą ir maišykite, kol cukrus ištirps. Supilkite mišinį ant rabarbarų ir citrinų.
Palikite patalpoje 3 dienas. Uždenkite rankšluosčiu ir dangčiu. Pamaišykite bent kartą per dieną.
Perkoškite ir supilkite į šiltus, sterilizuotus stiklinius butelius. Užsukite butelius dangteliais ir palikite 1–2 dienas kambario temperatūroje, kol rabarbarų limonadas taps gazuotas. Nelaikykite butelių per šiltoje vietoje, nes gali atsirasti pelėsis. Tada bent savaitę laikykite butelius šaldytuve.
Gaminant rabarbarų limonadą svarbu laikytis higienos.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.