Sudedamosios dalys
1 kg rabarbarų
1 citrina, geriausia – ekologiška
500 g „Panevėžio +“ cukrus
3 l vandens
45 g obuolių sidro acto
Gaminimo eiga
Rabarbarus nuplaukite ir supjaustykite mažais gabalėliais. Citrinas nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais. Sudėkite jas į didelį dubenį.
Į dubenį supilkite cukrų, vandenį ir obuolių actą ir maišykite, kol cukrus ištirps. Supilkite mišinį ant rabarbarų ir citrinų.
Palikite patalpoje 3 dienas. Uždenkite rankšluosčiu ir dangčiu. Pamaišykite bent kartą per dieną.
Perkoškite ir supilkite į šiltus, sterilizuotus stiklinius butelius. Užsukite butelius dangteliais ir palikite 1–2 dienas kambario temperatūroje, kol rabarbarų limonadas taps gazuotas. Nelaikykite butelių per šiltoje vietoje, nes gali atsirasti pelėsis. Tada bent savaitę laikykite butelius šaldytuve.
Gaminant rabarbarų limonadą svarbu laikytis higienos.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.