Gervuogių krepšeliai

6–8 porcijų

Įvertinimas (3 vnt)

Įvertinkite receptą

Sudedamosios dalys

Krepšeliams
200 ml miltų
250 ml „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
2 lengvai išplakti kiaušiniai

Uogų įdarui
500–1000 g gervuogių ar kitų pasirinktų uogų
2 šaukštai bulvių krakmolo
100 ml „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
125 g ištirpinto sviesto

Gaminimo eiga

Įkaitinkite orkaitę iki 190 °C temperatūros. Pagaminkite krepšelius: sumaišykite miltus, cukranendrių cukrų, kepimo miltelius, vanilinį cukrų ir pusę kiaušinių plakinio. Rankomis suformuokite trapią tešlą. Jei reikia, įpilkite daugiau kiaušinių plakinio.

Pagaminkite įdarą: uogas atsargiai sumaišykite su krakmolu ir cukranendrių cukrumi, kol masė taps vienalytė.

Uogų įdarą sudėkite į formeles, uždėkite viršui skirtą tešlą ir užpilkite/aptepkite ištirpintu sviestu. Kepkite orkaitėje 30–35 min., kol krepšeliai įgaus rudai auksinę spalvą. Leiskite kiek atvėsti ir tiekite su vaniliniais ledais ar tirštu jogurtu.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Šokoladinis pyragas su itališku morengu

Kepiniai

Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šventės

Šventės

Čia rasite naminių klasikinių įvairioms metų šventėms tinkamų patiekalų receptų. 

Produktų asortimentas

Produktų asortimentas

Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba

Tvarus auginimas ir gamyba

Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.