Sudedamosios dalys
400 ml kvietinių miltų
1 ml druskos
150 ml cukraus miltelių „Dansukker“
1 arbat. šaukšt. vanilinio cukraus „Dansukker“
3 ml malto kardamono
2 kiaušinių trynių
Įdarui
4 kiaušinių
200 ml grietinės
200 ml glintveino
2 arbat. šaukšt. vanilinio cukraus „Dansukker“
4 valg. šaukšt. šviesiojo sirupo
200 ml razinų
100 ml grūstų graikinių riešutų
Papuošti
„Dansukker“ cukraus miltelių
Gaminimo eiga
Sausąsias sudedamąsias dalis sudėkite į indą ir sumeskite gabalėliais supjaustytus riebalus. Sutrinkite riebalus su miltų mišiniu į birią masę. Sudėkite kiaušinių trynius ir greitai suminkykite tešlą. Uždengtą tešlą padėkite vėsti į šaldytuvą maždaug 1 val. Tešlą įspauskite į mažas aliuminio formeles. Kiaušinius įmuškite į indą ir suplakite iki lengvos masės. Sudėkite kitas sudedamąsias dalis ir gerai sumaišykite. Įdarą sudėkite į formeles. Kepkite orkaitės viduryje 200 °C temperatūroje apie 20 minučių. Prieš patiekdami pabarstykite cukraus milteliais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.