Sudedamosios dalys
400 g jūsų pasirinktų uogų
35 g „Dansukker“ rudojo sauso cukraus
18 g bulvių krakmolo
5 g vanilinio cukraus
120 g dribsnių arba granolos
75 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
50 g sviesto
Greitai paruošiamas vanilinis užpilas
2 kiaušinių tryniai
25 g „Dansukker“ granuliuoto cukraus
10 g vanilinio cukraus
200 ml plakamosios grietinėlės
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C, įjungę viršutinio ir apatinio kaitinimo režimą. Sumaišykite uogas su ruduoju cukrumi, bulvių krakmolu, vaniliniu cukrumi ir supilkite mišinį į kepimo formą. Sumaišykite dribsnius su sirupu ir tolygiai padenkite mišiniu uogas. Sutarkuokite sviestą ir aptepkite juo pyragą. Kepkite vidurinėje orkaitės dalyje apie 10 minučių, kol apskrus.
Tuo tarpu paruoškite vanilinį užpilą. Iki purumo išplakite kiaušinių trynius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Iki standumo išplakite grietinėlę ir atsargiai įmaišykite į ją plaktą kiaušinį.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.