Sudedamosios dalys
400 g jūsų pasirinktų uogų
35 g „Dansukker“ rudojo sauso cukraus
18 g bulvių krakmolo
5 g vanilinio cukraus
120 g dribsnių arba granolos
75 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
50 g sviesto
Greitai paruošiamas vanilinis užpilas
2 kiaušinių tryniai
25 g „Dansukker“ granuliuoto cukraus
10 g vanilinio cukraus
200 ml plakamosios grietinėlės
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C, įjungę viršutinio ir apatinio kaitinimo režimą. Sumaišykite uogas su ruduoju cukrumi, bulvių krakmolu, vaniliniu cukrumi ir supilkite mišinį į kepimo formą. Sumaišykite dribsnius su sirupu ir tolygiai padenkite mišiniu uogas. Sutarkuokite sviestą ir aptepkite juo pyragą. Kepkite vidurinėje orkaitės dalyje apie 10 minučių, kol apskrus.
Tuo tarpu paruoškite vanilinį užpilą. Iki purumo išplakite kiaušinių trynius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Iki standumo išplakite grietinėlę ir atsargiai įmaišykite į ją plaktą kiaušinį.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis
Išsaugokite dalelę vasaros žiemai ir išsivirkite uogienės ir marmelado pagal mūsų nuostabius receptus. Naudojant „Dansukker“ cukrų uogienėms ir cukrų marmeladams ypatingai paprasta pagaminti naminę uogienę.
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Vasaros uogos kepiniams
Kepkite su vasaros uogomis. Dalinamės mūsų kepinių su uogomis receptais.
Marinuotos daržovės ir vaisiai
Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos. Štai keletas marinuotų gėrybių receptų.
Slyvos
Slyvos puikiai tinka gaminant desertus ir marmeladus. Naminį slyvų marmeladą arba čatnį patiekite prie sūrio. Taip pat išbandykite mūsų nuostabų slyvų pyragą!
Vaisiai ir uogos butelyje
Išsivirti sultis yra daug paprasčiau, nei galvojote. Pasisemkite įkvėpimo iš mūsų nuostabių receptų.