Sudedamosios dalys
420 g miltų
15 g kepimo miltelių
10 g vanilinio cukraus
4 g smulkinto kardamono
2 g druskos
75 g ištirpinto sviesto
250 ml pieno
50 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
Įdaras
75 g sviesto (kambario temperatūros)
6 g cinamono
5 g vanilinio cukraus
40 g „Dansukker“ rudojo cukraus
Glajus
1 kiaušinis
Papuošimas
„Dansukker“ perlinio cukraus
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 225 °C, įjungę viršutinio ir apatinio kaitinimo režimą. Sumaišykite visus sausus ingredientus. Supilkite ištirpintą sviestą, pieną, sirupą ir sumaišykite tešlą.
Tešlą iškočiokite plono stačiakampio forma. Sumaišykite įdarui skirtus ingredientus ir užtepkite mišinį ant tešlos. Suvyniokite ir supjaustykite maždaug 2 cm skersmens bandelėmis. Dėkite bandeles į skardas, patepkite plaktu kiaušiniu ir apibarstykite perliniu cukrumi. Kepkite vidurinėje orkaitės dalyje maždaug 10–12 minučių.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.