Sudedamosios dalys
420 g miltų
15 g kepimo miltelių
10 g vanilinio cukraus
4 g smulkinto kardamono
2 g druskos
75 g ištirpinto sviesto
250 ml pieno
50 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
Įdaras
75 g sviesto (kambario temperatūros)
6 g cinamono
5 g vanilinio cukraus
40 g „Dansukker“ rudojo cukraus
Glajus
1 kiaušinis
Papuošimas
„Dansukker“ perlinio cukraus
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 225 °C, įjungę viršutinio ir apatinio kaitinimo režimą. Sumaišykite visus sausus ingredientus. Supilkite ištirpintą sviestą, pieną, sirupą ir sumaišykite tešlą.
Tešlą iškočiokite plono stačiakampio forma. Sumaišykite įdarui skirtus ingredientus ir užtepkite mišinį ant tešlos. Suvyniokite ir supjaustykite maždaug 2 cm skersmens bandelėmis. Dėkite bandeles į skardas, patepkite plaktu kiaušiniu ir apibarstykite perliniu cukrumi. Kepkite vidurinėje orkaitės dalyje maždaug 10–12 minučių.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.