Sudedamosios dalys
Aviečių želė
200 g aviečių
200 g „Dansukker“ cukraus marmeladams
Citrinų kremas
300 ml grietinės
200 ml sūrio „Philadelphia“
4,5 v. šaukšto „Dansukker“ cukraus miltelių
1/2 citrinos sultys
Čuros
5 riekelės skrudintos baltos duonos
100 g ištirpinto sviesto
95 g „Dansukker“ cukraus miltelių
3 a. šaukšteliai cinamono
Papuošimui
1/2 citrinos žievelė
Gaminimo eiga
Prikaistuvyje sumaišykite avietes bei cukrų marmeladams ir pavirkite 3 min. Leiskite šiek tiek atvėsti, tada palaikykite šaldytuve, kol visiškai atšals.
Sumaišykite visus citrinų kremui skirtus produktus ir įdėkite į šaldytuvą.
Skrudintas riekeles iškočiokite iki plonumo. Nupjaustykite pluteles. Abi puses patepkite sviestu. Kiekvieną riekelę supjaustykite į 4 lygias dalis. Kepkite orkaitėje maždaug 15–20 minučių iki 175° C įkaitintoje orkaitėje.
Tuo tarpu dubenyje sumaišykite cukraus miltelius ir cinamoną. Iš orkaitės išimkite čuras ir iš karto padažykite į cukraus miltelių ir cinamono mišinį. Palikite atvėsti.
Į kiekvieną iš 6 taurių įdėkite šiek tiek aviečių želės. Tada užpilkite citrinų kremo ir ant viršaus uždėkite dar šiek tiek aviečių želės. Apibarstykite citrinų žievelėmis ir patiekite su čuromis.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.