Grietinėlės triufeliai

maždaug 30 vienetų

Įvertinimas (17 vnt)

Sudedamosios dalys

225 g tamsaus šokolado
150 ml plaktos grietinėlės
1 valgomasis šaukštas konjako (galima ir nepilti)
100 g (175 ml) „Dansukker“ cukraus miltelių
1 valgomasis šaukštas stiprios, šaltos kavos
kakavos miltelių

Gaminimo eiga

Nulupkite migdolų odelę ir supjaustykite juos juostelėmis. Sumaišykite migdolų juosteles su cukraus milteliais ir paskleiskite mišinį ant skardos išklotos kepimo popieriumi. Paskrudinkite migdolus 200 °C karštyje, kad pasidarytų aukso rusvos spalvos. Ištirpdinkite šokoladą į karštą vandenį įstatytame inde. Įmaišykite skrudintus migdolus. Paskirstykite mišinį mažomis porcijomis į popieriaus formeles. Palikite sustingti.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Meduolinis šiltnamis

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdinis pyragas su apelsinais ir migdolais

Advento kepiniai

Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.

Citrinų ir imbiero uogienė

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Pasakų šokoladinis tortas

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Žiemos pasaka

Kalėdiniai gėrimai

Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.