Gyvūnų sausainiai

apie 40 vienetų

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

400 ml kvietinių miltų
200 g sviesto arba margarino
50 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
1 arbatinis šaukštas vanilinio cukraus
1 kiaušinio trynys

Glajus
500 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
1 valgomasis šaukštas ištirpinto margarino
1–2 valgomieji šaukštai vandens
valgomieji dažai

Gaminimo eiga

Sumaišykite visas tešlos sudedamąsias dalis. Palikite tešlą vėsioje vietoje (šaldytuve) maždaug 30 minučių. Iškočiokite tešlą iki 3 mm storio. Supjaustykite sausainius naudodami formelę ar pavyzdį. Padėkite juos ant skardos, išklotos kepimo popieriumi. Kepkite 225 °C orkaitėje apie 10 minučių. Sumaišykite cukraus miltelius, margariną ir vandenį iki vientisos masės. Padalykite glajų į atskiras stiklines ir įdėkite skirtingų dažų. Papuoškite sausainius glajumi. Palikite išdžiūti ant grotelių.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kalėdų kepiniai su meile

Kalėdų kepiniai su meile

Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.

Meduolinis šiltnamis

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Šokoladinių sausainių paruoštukas stiklainėlyje

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Pasakų šokoladinis tortas

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Žiemos pasaka

Kalėdiniai gėrimai

Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.