Sudedamosios dalys
200 g sviesto arba margarino
100 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
450 ml miltų
100 ml gerai susmulkintų marinuotų imbierų
100 ml smulkiai kapotų migdolų
100 ml gerai susmulkinto juodojo šokolado
Papuošimui
„Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
Gaminimo eiga
Sviestą arba margariną ir šviesųjį cukraus sirupą išsukite iki purumo. Sudėkite likusius produktus ir suminkykite tešlą. Ant miltais pabarstyto darbastalio tešlą iškočiokite iki maždaug 60 cm ilgio ir 10 cm pločio. Tešlą šiek tiek suplokite. Supjaustykite 2 cm pločio juostelėmis. Pavoliokite jas cukranendrių cukruje ir sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepkite apie 20 minučių vidurinėje orkaitės lentynėlėje 175 ℃ temperatūroje.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.