Sudedamosios dalys
150 ml pieno arba grietinėlės
400 ml „Dansukker“ drėgnojo cukraus „Farinas“
150 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
1 šaukštelis malto imbiero
1 šaukštelis malto cinamono
2 1/2 šaukštelio sodos
1 šaukštas vandens
1,1 l miltų
Gaminimo eiga
Sumaišykite pieną arba grietinėlę, cukrų „Farinas“, šviesųjį cukraus sirupą ir prieskonius. Vandenyje ištirpinkite sodą ir pamažu supilkite į mišinį. Supilkite miltus ir minkykite, kol tešla taps vientisa. Palikite tešlą per naktį pastovėti.
Padalykite tešlą į keturias dalis. Kiekvieną tešlos dalį paskirstykite į 10 didesnių gabalėlių meškiuko kūnui, 10 kiek mažesnių gabalėlių galvai, iš viso 40 gabalėlių kojoms ir rankoms bei 20 mažų gabalėlių akims. Letenas suformuokite kaip pagaliukus, o kitas dalis – kaip rutuliukus. Sudėliokite meškiukus ir sudėkite ant kepimo popieriumi išklotų kepimo padėklų. Kepkite apie 15 minučių vidurinėje orkaitės lentynėlėje 200 ℃ temperatūroje. Vos ištraukę meškiukus iš orkaitės, į kiekvieną jų įsmeikite po kokteilių pagaliuką. Baigę padėkite ant grotelių ataušti. Papuoškite baltu glajumi.
Iš šios tešlos galima kepti ir įprastus apvalius sumuštinio tipo imbierinius sausainius.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.