Sudedamosios dalys
210 g kvietinių miltų
60 g „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
0,5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
1 arbatinis šaukštelis valgomosios sodos
0,5 arbatinio šaukštelio druskos
1 arbatinis šaukštelis cinamono
1 arbatinis šaukštelis maltų imbierų
0,5 arbatinio šaukštelio maltų muskatų
0,5 arbatinio šaukštelio maltų gvazdikėlių
100 ml vandens
70 g „Dansukker“ cukraus „Farinas“
100 ml atvėsusios plikytos kavos
2 dideli kiaušiniai
4 valgomieji šaukštai lydyto sviesto
1 valgomasis šaukštas šviežiai spaustų citrinų sulčių
Aliejaus arba sviesto keptuvei
Gaminimo eiga
Suberkite miltus, cukrų „Demerara“, kepimo miltelius, sodą, druską ir prieskonius į dubenį.
Suplakite vandenį, cukrų „Farinas“, kavą, kiaušinius, sviestą ir citrinų sultis. Supilkite sausus produktus ir gerai išplakite. Palikite 15 minučių (mišinys sutirštės). Ištepkite keptuvę aliejumi ar sviestu, pilkite nedidelį kiekį mišinio ir kepkite blynus. Kepkite ant vidutinės ugnies kiekvieną pusę 1–2 minutes arba kol pagels. Patarimas: tiekite su šviesiu sirupu ir trupučiu plaktos grietinėlės.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.