Sudedamosios dalys
Sūrio pyrago įdaras
130g kreminio sūrio
30g „DanSukker“ cukraus miltelių
3g „DanSukker“ vanilinio cukraus
Imbierinė tešla
Puse tešlos, kurios receptą rasite čia: Imbieriniai meduoliai
Gaminimo eiga
Greitai sumaišykite sūrio pyrago įdaro ingredientus. Venkite maišyti daugiau nei reikalinga, tik tiek kad ingredientai susimaišytų.
Ant kepimo popieriaus lakšto dviem šaukštais suformuokite 12 sūrio pyrago įdarų sausainiams, stenkitės, kad jie būtų kuo apvalesni. Dėkite į šaldiklį maždaug 1 valandai.
Pagaminkite puse nuorodoje pateiktos imbierinės tešlos arba galite naudoti jau paruoštą naudojimui imbierinę tešlą.
Įkaitinkite orkaitę iki 175°C, nustatymas – kepimas iš viršaus ir apačios. Išmkite imbierinę tešlą iš šaldytuvo ir padalinkite į 12 kamuoliukų, kurie svertų apie 50 gramų. Kiekvieną kamuoliuką pripildykite šaldytu sūrio pyragu taip, kad pyragas liktų viduje. Sudėkite ant kepimo skardos išklotos kepimo popieriumi, kad liktų tarpai tarp kamuoliukų.
Skardą dėkite maždaug per vidurį orkaites ir kepkite maždaug 17-20 minučių.
Patarimas
Jeigu imbierinė tešla sveria 500g, tokiu atveju padalinkite į 10 kamuoliukų (tam tikros tešlos sveria 600g).
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.