Sudedamosios dalys
Sūrio pyrago įdaras
130g kreminio sūrio
30g „DanSukker“ cukraus miltelių
3g „DanSukker“ vanilinio cukraus
Imbierinė tešla
Puse tešlos, kurios receptą rasite čia: Imbieriniai meduoliai
Gaminimo eiga
Greitai sumaišykite sūrio pyrago įdaro ingredientus. Venkite maišyti daugiau nei reikalinga, tik tiek kad ingredientai susimaišytų.
Ant kepimo popieriaus lakšto dviem šaukštais suformuokite 12 sūrio pyrago įdarų sausainiams, stenkitės, kad jie būtų kuo apvalesni. Dėkite į šaldiklį maždaug 1 valandai.
Pagaminkite puse nuorodoje pateiktos imbierinės tešlos arba galite naudoti jau paruoštą naudojimui imbierinę tešlą.
Įkaitinkite orkaitę iki 175°C, nustatymas – kepimas iš viršaus ir apačios. Išmkite imbierinę tešlą iš šaldytuvo ir padalinkite į 12 kamuoliukų, kurie svertų apie 50 gramų. Kiekvieną kamuoliuką pripildykite šaldytu sūrio pyragu taip, kad pyragas liktų viduje. Sudėkite ant kepimo skardos išklotos kepimo popieriumi, kad liktų tarpai tarp kamuoliukų.
Skardą dėkite maždaug per vidurį orkaites ir kepkite maždaug 17-20 minučių.
Patarimas
Jeigu imbierinė tešla sveria 500g, tokiu atveju padalinkite į 10 kamuoliukų (tam tikros tešlos sveria 600g).
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.