Imbieriniai triufeliai

Apie 30 vienetų

Įvertinimas (14 vnt)

Sudedamosios dalys

100 ml grietinėlės
30 g nesūdyto sviesto
10 g „Dansukker” cukraus miltelių
15 ml tarkuoto šviežio imbiero
200 g juodojo šokolado

Papuošimui
„Dansukker” cukraus miltelių arba meduolių prieskonių

Gaminimo eiga

Prikaistuvyje sumaišykite grietinėlę, sviestą, cukraus miltelius, tarkuotą imbierą ir viską užkaitinkite iki virimo. Tada suberkite susmulkintą šokoladą ir maišykite, kol ištirps. Baigę virti, masę porą valandų šaldykite, kad sustingtų. Paskui suformuokite triufelius ir apvoliokite juos cukraus milteliuose arba meduolių prieskoniuose. Laikykite vėsioje vietoje.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kalėdų kepiniai su meile

Kalėdų kepiniai su meile

Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.

Meduolinis šiltnamis

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Šokoladinių sausainių paruoštukas stiklainėlyje

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Pasakų šokoladinis tortas

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Žiemos pasaka

Kalėdiniai gėrimai

Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.