Sudedamosios dalys
100 ml grietinėlės
30 g nesūdyto sviesto
10 g „Dansukker” cukraus miltelių
15 ml tarkuoto šviežio imbiero
200 g juodojo šokolado
Papuošimui
„Dansukker” cukraus miltelių arba meduolių prieskonių
Gaminimo eiga
Prikaistuvyje sumaišykite grietinėlę, sviestą, cukraus miltelius, tarkuotą imbierą ir viską užkaitinkite iki virimo. Tada suberkite susmulkintą šokoladą ir maišykite, kol ištirps. Baigę virti, masę porą valandų šaldykite, kad sustingtų. Paskui suformuokite triufelius ir apvoliokite juos cukraus milteliuose arba meduolių prieskoniuose. Laikykite vėsioje vietoje.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.