Sudedamosios dalys
Imbierinė tešla, žr. gaminių iš imbierinės tešlos receptus
Glajus, žr. gaminių su glajumi receptus
Gaminimo eiga
Iškočiokite imbierinę tešlą iki 3 mm storio. Iškirpkite maždaug 10 x 12 cm dydžio 72 stačiakampius ir sudėkite juos į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepkite 200 °C orkaitėje apie 8 minučių. Palikite atvėsti ant grotelių. Iš stačiakampių glajumi suklijuokite trikampinius namelius. Papuoškite namelius skaičiais nuo 1 iki 24, glajumi ir skanumynų gabaliukais. Į kiekvieną namelį įdėkite dovanėlę.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.