Sudedamosios dalys
Imbierinė tešla, žr. gaminių iš imbierinės tešlos receptus
Glajus, žr. gaminių su glajumi receptus
Gaminimo eiga
Iškočiokite imbierinę tešlą iki 3 mm storio. Iškirpkite maždaug 10 x 12 cm dydžio 72 stačiakampius ir sudėkite juos į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepkite 200 °C orkaitėje apie 8 minučių. Palikite atvėsti ant grotelių. Iš stačiakampių glajumi suklijuokite trikampinius namelius. Papuoškite namelius skaičiais nuo 1 iki 24, glajumi ir skanumynų gabaliukais. Į kiekvieną namelį įdėkite dovanėlę.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.