Sudedamosios dalys
240 g „Dansukker“ auksaspalvio sirupo
200 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
200 g sviesto arba margarino
1 didelis kiaušinis
2 arbatinis šaukštelis maltų gvazdikėlių
1 arbatinis šaukštelis malto imbiero
1 arbatinis šaukštelis malto cinamono.
apie 450 g kvietinių miltų
1,5 arbatinio šaukštelio sodos
Gaminimo eiga
Ištirpdinkite sviestą, cukrų ir sirupą. Maišykite, kol masė atvės. Įmuškite kiaušinį. Sumaišykite sodą su trupučiu vandens ir įpilkite į masę kartu su prieskoniais. Įdėkite miltus. Pasidarykite tešlą ir palikite nakčiai.
Parsisiųskite imbierinio namelio šabloną čia. Perkopijuokite namelio dalių šablonus ant tvirto kartono arba plastikinio lapo. Nustatykite orkaitėje 175 °C temperatūrą.
Iškočiokite tešlą iki 3 mm storio ir sudėkite ant kepimo popieriaus. Uždėkite šablonus ant tešlos ir iškirpkite namelio dalis. Nuimkite tešlos perteklių. Jei reikia, iškirpkite langus, tačiau langus būtų paprasčiau nupiešti glajumi.
Vidurinėje orkaitės dalyje didesnes dalis kepkite 10-15 minučių, mažesnes dalis - 5-7 minutes. Uždėkite šablonus ant iškeptų namelio dalių ir patikrinkite, ar sutampa jų dydžiai. Jei reikia, nukirpkite kraštus.
Kai namelio dalys atvės, sulipdykite jas glajumi. Atskirai surinkite namelį, stogą ir dūmtraukį. Kai glajus suklijuos atskiras namelio dalis, priklijuokite stogą prie namelio, po to "sumūrykite" dūmtraukį.
Glajus imbieriniam nameliui
1 kiaušinio baltymas
2 ml acto
240 g „Dansukker“ cukraus miltelių
Elektriniu plakikliu suplakite visas sudedamąsias dalis iki vientisos tirštos masės. Naudokite glajų imbierinio namelio dalims suklijuoti bei nameliui papuošti.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.