Sudedamosios dalys
125g minkšto sviesto
90g „DanSukker“ cukranendrių cukraus
230g „DanSukker“ šviesaus sirupo
375g miltų
1 a.š. kepimo miltelių
3 a.š. susmulkinto imbiero
Gaminimo eiga
Sviestą ir cukranendrių cukrų elektriniu maišytuvu plakite dubenyje, kol kremas taps vientisas (apie 5 min.). Įmaišykite sirupą, miltus, kepimo miltelius ir imbierą ir dar porą minučių plakite.
Padalykite tešlą į du rutuliukus, uždenkite juos plastikine plėvele ir laikykite šaldytuve pusvalandį. Tada abi tešlas plonai (apie 5 mm) iškočiokite ant kepimo popieriaus ir dar pusvalandį palaikykite šaldytuve.
Įkaitinkite orkaitę iki 160 laipsnių pagal Celsijų (su ventiliatoriumi).
Tešlą iškočiokite į kvadratą ir su širdies formelėmis suformuokite širdeles. Išdėliokite jas dideliu atstumu ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
Imbierinius sausainius kepkite apie 8-10 minučių.
Prieš puošdami leiskite jiems atvėsti ir laikykite sandariame inde.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.