Sudedamosios dalys
125g minkšto sviesto
90g „DanSukker“ cukranendrių cukraus
230g „DanSukker“ šviesaus sirupo
375g miltų
1 a.š. kepimo miltelių
3 a.š. susmulkinto imbiero
Gaminimo eiga
Sviestą ir cukranendrių cukrų elektriniu maišytuvu plakite dubenyje, kol kremas taps vientisas (apie 5 min.). Įmaišykite sirupą, miltus, kepimo miltelius ir imbierą ir dar porą minučių plakite.
Padalykite tešlą į du rutuliukus, uždenkite juos plastikine plėvele ir laikykite šaldytuve pusvalandį. Tada abi tešlas plonai (apie 5 mm) iškočiokite ant kepimo popieriaus ir dar pusvalandį palaikykite šaldytuve.
Įkaitinkite orkaitę iki 160 laipsnių pagal Celsijų (su ventiliatoriumi).
Tešlą iškočiokite į kvadratą ir su širdies formelėmis suformuokite širdeles. Išdėliokite jas dideliu atstumu ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
Imbierinius sausainius kepkite apie 8-10 minučių.
Prieš puošdami leiskite jiems atvėsti ir laikykite sandariame inde.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.