Imbierinių širdelių tešla

Kvapnūs imbieriniai sausainiai su ryškiu ir šildančiu imbiero skoniu.

Įvertinimas (0 vnt)

Įvertinkite receptą

Sudedamosios dalys

125g minkšto sviesto
90g „DanSukker“ cukranendrių cukraus
230g „DanSukker“ šviesaus sirupo
375g miltų
1 a.š. kepimo miltelių
3 a.š. susmulkinto imbiero

Gaminimo eiga

Sviestą ir cukranendrių cukrų elektriniu maišytuvu plakite dubenyje, kol kremas taps vientisas (apie 5 min.). Įmaišykite sirupą, miltus, kepimo miltelius ir imbierą ir dar porą minučių plakite.

Padalykite tešlą į du rutuliukus, uždenkite juos plastikine plėvele ir laikykite šaldytuve pusvalandį. Tada abi tešlas plonai (apie 5 mm) iškočiokite ant kepimo popieriaus ir dar pusvalandį palaikykite šaldytuve.

Įkaitinkite orkaitę iki 160 laipsnių pagal Celsijų (su ventiliatoriumi).

Tešlą iškočiokite į kvadratą ir su širdies formelėmis suformuokite širdeles. Išdėliokite jas dideliu atstumu ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.

Imbierinius sausainius kepkite apie 8-10 minučių.

Prieš puošdami leiskite jiems atvėsti ir laikykite sandariame inde.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Šokoladinis pyragas su itališku morengu

Kepiniai

Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šventės

Šventės

Čia rasite naminių klasikinių įvairioms metų šventėms tinkamų patiekalų receptų. 

Produktų asortimentas

Produktų asortimentas

Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba

Tvarus auginimas ir gamyba

Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.