Sudedamosios dalys
100 g sviesto
200 ml plakamosios grietinėlės
300 g „Dansukker“ ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“
180 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
50 g pistacijų
Gaminimo eiga
Visus produktus, išskyrus pistacijas, supilkite ir sudėkite į storadugnį prikaistuvį. Pakaitinkite iki 125 ˚C temperatūros. Ar konsistencija tinkama, galite patikrinti ir tiesiog įlašinę masės į šalto vandens stiklinę.
Kai irisų masė pasieks reikiamą temperatūrą, suberkite susmulkintus riešutus. Maždaug 25 cm ilgio ir 18 cm pločio kepimo skardą ištepkite aliejumi. Supilkite irisų masę. Palikite sustingti 24 valandoms. Irisus supjaustykite gabalėliais ir suvyniokite į celofaną arba riebalams atsparų popierių.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Advento kepiniai
Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.