Sudedamosios dalys
150 g sviesto (kambario temperatūros)
85 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
20 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
180–210 g miltų
1 šaukštelis vanilinio cukraus
Gaminimo eiga
1. Dubenyje sumaišykite visas sudedamąsias dalis. Minkykite tešlą, kol neliks gumulėlių. Tada padalykite į tris dalis.
2. Iškočiokite tešlą ir supjaustykite juostomis. Juostas sudėkite kepimo popieriumi išklotoje skardoje, šalia viena kitos. Suplokite juostas ir šakute įspauskite norimą raštą.
3. Kepkite vidurinėje orkaitės dalyje maždaug 14–15 minučių 175 °C temperatūroje. Iškepę supjaustykite juostas gabalėliais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.