Sudedamosios dalys
Pagrindas
60 g sviesto
100 g imbierinių sausainių
150 g šokoladinių sausainių
Irisų masė su karijomis
100 g karijų
140 g „Dansukker“ rudojo drėgnojo cukraus „Farinas“
210 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
150 ml riebios grietinėlės
75 g sviesto
Triufelių masė
70 g pieninio šokolado
70 g juodojo šokolado
100 ml riebios grietinėlės
70 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
1 žiupsnelis druskos
Papuošimas
50 g karijų
pyrago pagrindo trupiniai
šaldytos bruknės
Gaminimo eiga
Sviestą ištirpinkite ir sutrinkite su meduoliniais bei šokoladiniais sausainiais. Masę sudėkite į 24 cm skersmens kepimo indą nuimamais kraštais. Nepamirškite suformuoti kraštų, kad stora pluta siektų iki pat indo viršaus. Šiek tiek pagrindo trupinių pasilikite papuošimui. Pyrago pagrindą įdėkite į šaldytuvą.
Stambiai sukapokite karijas ir atidėkite į šalį. Visus kitus irisų masei skirtus produktus sudėkite į storadugnį prikaistuvį. Virkite, kol pasieks 120 °C temperatūrą. Į irisų masę suberkite karijas, tada masę supilkite ant sausainių pagrindo. Padėkite į šaldytuvą.
Gerai susmulkinkite triufelių masei skirtą šokoladą ir atidėkite į šoną. Prikaistuvyje užvirinkite grietinėlę ir sirupą. Suberkite šokoladą ir druską. Maišykite, kol neliks gumulėlių. Ant irisų masės supilkite triufelių masę ir dėkite į šaldytuvą.
Irisinį pyragą su karijomis papuoškite karijų riešutais, sausainių trupiniais ir bruknėmis.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.