Itališkas apelsininis desertas

6–8 porcijos

Įvertinimas (39 vnt)

Įvertinkite receptą

Sudedamosios dalys

125 g migdolų miltų
50 ml miltų
½ ml druskos
150 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
4 kiaušiniai
4 kiaušinių tryniai
300 ml plakamosios grietinėlės
1–2 apelsinai

Papuošimui
„Dansukker“ cukraus miltelių

Gaminimo eiga

Dubenyje sumaišykite migdolų miltus, paprastus miltus ir druską. Suberkite cukrų, įmuškite kiaušinius, sudėkite kiaušinių trynius, supilkite grietinėlę ir plakite iki kreminės masės. Riebalais ištepkite didelę kepimo skardą arba 6–8 vienos porcijos skardeles ir supilkite masę. Nulupkite ir supjaustykite apelsinus, sudėkite juos į masę. Kepkite 20–25 minučių vidurinėje orkaitės lentynėlėje 175 °C temperatūroje. Prieš patiekdami pabarstykite cukraus milteliais. Desertas gardžiausias dar šiek tiek šiltas.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Šokoladinis pyragas su itališku morengu

Kepiniai

Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šventės

Šventės

Čia rasite naminių klasikinių įvairioms metų šventėms tinkamų patiekalų receptų. 

Produktų asortimentas

Produktų asortimentas

Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba

Tvarus auginimas ir gamyba

Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.