Sudedamosios dalys
Citrininis šerbetas
210g „Panevėžio +“ cukraus
70g „DanSukker“ šviesaus sirupo
150ml vandens
2 citrinų tarkuotos žievelės
300ml šviežiai spaustų citrinos sulčių (maždaug 5 citrinos)
1 kiaušinio baltymas
Gėrimo paruošimui
Nealkoholinio putojančio vyno
Gaminimo eiga
Į puodą sudėkite cukrų, sirupą, vandenį ir citrinos žieveles ir užvirkite. Virkite maždaug 5 minutes. Perkoškite, kad pašalintume žievelę ir leiskite sirupui atvėsti.
Išspauskite sultis iš citrinų ir įpilkite į sirupą. Suplakite kiaušinio baltymą iki standžių putų ir sudėkite į sirupą.
Mišinį sukrėskite į ledų gaminimo aparatą arba užšaldykite bent 5 valandoms, retkarčiais pamaišydami.
Šerbetą išpilstykite į 8 stiklines, užpilkite putojančiu vynu ir iš karto patiekite.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Advento kepiniai
Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.