Sudedamosios dalys
Citrininis šerbetas
210g „Panevėžio +“ cukraus
70g „DanSukker“ šviesaus sirupo
150ml vandens
2 citrinų tarkuotos žievelės
300ml šviežiai spaustų citrinos sulčių (maždaug 5 citrinos)
1 kiaušinio baltymas
Gėrimo paruošimui
Nealkoholinio putojančio vyno
Gaminimo eiga
Į puodą sudėkite cukrų, sirupą, vandenį ir citrinos žieveles ir užvirkite. Virkite maždaug 5 minutes. Perkoškite, kad pašalintume žievelę ir leiskite sirupui atvėsti.
Išspauskite sultis iš citrinų ir įpilkite į sirupą. Suplakite kiaušinio baltymą iki standžių putų ir sudėkite į sirupą.
Mišinį sukrėskite į ledų gaminimo aparatą arba užšaldykite bent 5 valandoms, retkarčiais pamaišydami.
Šerbetą išpilstykite į 8 stiklines, užpilkite putojančiu vynu ir iš karto patiekite.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.