Itališkas desertas „Zabaglione“

4 porcijos

Įvertinimas (55 vnt)

Sudedamosios dalys

4 kiaušinių tryniai
75 ml „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
100 ml „Marsala“ vyno arba kitos rūšies saldaus vyno
Vaisių arba uogų

Gaminimo eiga

Pirmiausia į keturias taures/stiklines sudėliokite vaisius ir/arba uogas.

Iki purios masės dubenyje išsukite kiaušinių trynius su cukrumi.

Prikaistuvyje užvirinkite vandenį ir virš jo įstatykite dubenį su išsuktais tryniais. Pilkite vyną ir maišykite, kol masės sutirštės ir taps standi.

Šaukštu dėkite „Zabaglione“ ant vaisių ar uogų. Patiekite iškart.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Meduolinis šiltnamis

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdinis pyragas su apelsinais ir migdolais

Advento kepiniai

Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.

Citrinų ir imbiero uogienė

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Pasakų šokoladinis tortas

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Žiemos pasaka

Kalėdiniai gėrimai

Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.