Sudedamosios dalys
2 šaukštai rapsų aliejaus
1 šaukštas baltojo vyno acto
1 šaukštelis „Dansukker“ cukraus miltelių
1/2 kg krevečių be kiautų
2 svogūnų laiškai
1 pomidoras
1 česnako skiltelė
1–2 prancūziškos bandelės
Papuošti
krapų
Gaminimo eiga
Inde sumaišykite aliejų, actą ir cukraus miltelius. Nuplaukite krevetes ir sudėkite jas į marinatą. Nuplaukite svogūnų laiškus ir supjaustykite plonais žiedeliais. Apiplikykite pomidorą verdančiu vandeniu ir nulupkite. Supjaustykite pomidorą mažais kubeliais. Sumaišykite svogūnų žiedelius ir smulkintą pomidorą su krevetėmis. Nulupkite ir susmulkinkite česnako skiltelę. Suraikykite duoną riekelėmis ir apskrudinkite. Ką tik apskrudintas riekeles ištrinkite česnakais. Krevetes sudėkite ant riekelių. Papuoškite krapais. Patiekite iš karto.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.