Sudedamosios dalys
600 g juodųjų serbentų (maždaug 1 litras)
2 didelės kriaušės
1 cinamono lazdelė
50 ml vandens
600 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
Gaminimo eiga
Nuplaukite juoduosius serbentus. Kriaušes nulupkite ir supjaustykite gabalėliais.
Į prikaistuvį supilkite vandenį, sudėkite serbentus, kriaušes ir cinamono lazdelę. Suberkite cukrų uogienėms ir pavirkite dar 7 minutes.
Nuimkite nuo ugnies ir atsargiai nugriebkite putas. Marmeladą supilkite į šiltą, sterilų stiklainėlį. Sandariai užsukite. Laikykite vėsioje vietoje.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Advento kepiniai
Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.