Sudedamosios dalys
240 g kvietinių miltų
1/2 arbatinio šaukštelio druskos
2 1/2 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
50 g sviesto arba margarino
200 ml pieno
1 valgomasis šaukštas „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 250 °C.
Dubenyje sumaišykite visus sausus ingredientus. Sutrupinkite sviestą ar margariną.
Supilkite pieną, suberkite cukrų ir išminkykite tešlą.
Padalykite tešlą į 2 dalis, iš kiekvienos jų iškočiokite po apvalų storą blyną.
Padėkite blynus ant folija išklotos kepimo skardos. Supjaustykite kiekvieną blyną juostelėmis. Pabadykite tešlą šakute.
Kepkite orkaitės viduryje maždaug 12 min.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.