Sudedamosios dalys
240 g kvietinių miltų
1/2 arbatinio šaukštelio druskos
2 1/2 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
50 g sviesto arba margarino
200 ml pieno
1 valgomasis šaukštas „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 250 °C.
Dubenyje sumaišykite visus sausus ingredientus. Sutrupinkite sviestą ar margariną.
Supilkite pieną, suberkite cukrų ir išminkykite tešlą.
Padalykite tešlą į 2 dalis, iš kiekvienos jų iškočiokite po apvalų storą blyną.
Padėkite blynus ant folija išklotos kepimo skardos. Supjaustykite kiekvieną blyną juostelėmis. Pabadykite tešlą šakute.
Kepkite orkaitės viduryje maždaug 12 min.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.